Koncerti

18.12.2014.

Ana Popović u Mikser House-u 23. januara Ana Popović
foto: PR Photo
Ana Popović u Mikser House-u 23. januara

Čuvena blues muzičarka konačno u Beogradu

U svetu blues muzike nema mnogo žena, ali jedna od najuspešnijih je naša Ana Popović, koja će 23. januara nastupiti u Mikser House-u!

Ane smo se poprilično uželeli, jer je poslednji nastup u Beogradu bio 2010. godine u Domu omladine, tako da ne smete propustiti ovu jedinstvenu priliku!

Anu je put muzike od Beograda odveo do Holandije, a posle i do Memfisa, svetske prestonice blues-a – muzičarka već godinama živi i gradi uspešnu karijeru u Americi.

Tokom vremena Ana se afirmisala kao vrhunski muzičar, a jedina je Evropljanka koja je dobila WC Handy nagradu za debitanta godine! Tokom svoje karijere nastupala je sa brojnim muzičkim legendama kao što su B.B. King ili Solomon Burke, a danas je zaštitno lice kompanije Fender, svetski poznatog proizvođača gitara.

Ana će u Mikseru nastupiti sa svojim bendom koga čine Michele Papadia (orgulje, klavir, prateći vokali), Kirk Smothers (saksofon), Ewing Dyce (truba, prateći vokali), Carlton Armstrong (bas, prateći vokali) i Stephane Avellaneda (bubnjevi).

Pored Ane, u Mikseru će iste večeri nastupiti Nenad Zlatanović poznatiji kao mr Swagger, jedan od vodećih blues muzičara na našim prostorima i frontmen benda Texas Flood, kao i Pera Joe, koji je proputovao svet oduševljavajući ljude muzikom svoje usne harmonike.

 

Ostavi
komentar

Povezano