Koncerti

18.12.2012.

2Cellos u Sava Centru 28. decembra 2Cellos
foto: PR Photo
2Cellos u Sava Centru 28. decembra

Nakon sjajnih nastupa širom sveta konačno i u Beogradu

Luka Šulić i Stjepan Hauser, violončelisti, čine jedinsveni duo 2Cellos poznat po atraktvnim, modernim i jedinstvenim nastupima koji su istovremeno na vrhunskom muzičkom nivou.

Kao i mnogim umetnicima i njima je svetsku popularnost doneo YouTube na kom je njihov snimak izvođenja mega hita Smooth Criminal - Michaela Jacksona dostigao više od 7 miliona pregleda. Ovaj uspeh i iznenadna popularnost doneli su im ugovor sa Sony Masterworks a Elton John ih je pozvao da mu se pridruže na svetskoj turneji. On je toliko bio oduševljen njihovim nastupom da je izjavio da se ne seća da je čuo tako nešto uzbudljivo još od '60 i Jimia Hendrixa. E, to je već preporuka a mi savetujemo da poslušate ako ne nas, onda Mr. Eltona Johna i da obavezno dođete na ovaj koncert.

Nedavno su završili snimanje dvog drugog izdanje koje će pod nazivom "in2tution" izaći u januaru 2013. godine. Koncert u Beogradu je njihov prvi nastup u Srbiji ali i poslednji nastup u 2012. godini. Na programu će se naći obrade hitova velikih imena kao što su: Fleetwood Mac, The Prodigy, Coldplay, Rihanna, AC/DC, Muse, The Police, Elton John i mnogi drugi. Ulaznice su u prodaji po cenama od: 1500, 2200, 2800 i 3300 dinara.

A ako vas još nismo ubedili pogledajte video - neodojivi su!

Ostavi
komentar

Povezano