Koncerti

04.04.2015.

2CELLOS u Sava centru 19. juna 2CELLOS
foto: PR Photo
2CELLOS u Sava centru 19. juna

Nabavite kartu na vreme

Fanstačni dvojac, violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2CELLOS, dolaze nam u Beograd u junu, kada će održati koncert u Sava centru!

2CELLOS su do sada objavili tri studijska albuma, a poslednji „CELLOVERSE“ je postao veoma uspešan širom sveta, posle veoma kratkog vremena.

Luka i Stjepan su stekli popularnost obradom čuvenog hita Michaela Jacksona „Smooth Criminal“, a od tada su nastupali u najpoznatijim dvoranama širom sveta, sarađujući sa velikim izvođačima kao što su Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, Andrea Bocelli, George Michael i Elton John, koji im je u velikoj meri pomogao u karijeri.

Koliko je njihov rad i talenat cenjen u svetu, dokazuje da su ove godine u Japanu dobili i svoj dan – 20. januar je proglašen za 2CELLOS dan.

Da biste videli i čuli izvođenje klasičnih dela, rock hitova, pucanje struna i energičnost Luke i Stjepana, nabavite na vreme svoju ulaznicu, koje možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1800, 2400, 3000 i 3600 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano