Koncerti

19.07.2016.

2Cellos u Kombank Areni 2Cellos
foto: Simone Di Luca & Fabrice Gallina
2Cellos u Kombank Areni

Počinjemo odbrojavanje

Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2CELLOS, nastupiće 25.marta u Kombank Areni u Beogradu.

Ove momke uživo treba slušati više puta. Jednom definitivno nije dovoljno. Sve je počelo pre pet godina kada su na violončelima odsvirali hit Michaela Jacksona Smooth Criminal, snimili spot, objavili ga na YouTube kanalu i za manje od 3 meseca prikupili više od  5 miliona pregleda!

Od tada su izdali tri studijska albuma, a njihov uspeh kontinuirano raste. Nastupali su u seriji Glee i dejting reality-u The Bachelor. Iza sebe imaju mnogobrojne rasprodate koncerte, punili su najprestižnije svetske dvorane i svirali sa mnogobrojnim svetskim muzičarima. Nagrađeni su s mnogobrojnim hrvatskim i stranim nagradama. Dobili su i Japan Gold Disc Award, nagradu koja se dodeljuje na osnovu broja prodatih albuma ili kupljene pesme. Osvojili su je i za album „In2ition“ i za pesmu Kagemusha.

Trenutno rade na četvrtom studijskom albumu na kojem će ugostiti jedan od najpoznatijih simfonijskih orkestara na svetu, Londonski simfonijski orekstar. Album će biti posvećen filmskim temama.

Ostavi
komentar

Povezano