Klasika

23.10.2013.

Tradicionalni koncert maestra Kolundzije u Kolarcu 13.11. Jovan Kolundžija
foto: PR Photo
Tradicionalni koncert maestra Kolundzije u Kolarcu 13.11.

"Vama u čast - Jovan i gudači"

Tradicionalni susret maestra Jovana Kolundžije sa beogradskom publikom, ove godine je zakazan za 13. novembar u Kolarčevoj Zadužbini.

Gala koncert pod nazivom „Vama u čast – Jovan i gudači“, ovoga puta donosi još jednu saradnju proslavljenog violiniste, maestra Jovana Kolundžije i našeg najuglednijeg kamernog orkestra, Gudači sv. Đorđa, u zanimljivom spoju klasike i filmske muzike.

U čast svih onih koji na kraju svake godine sa nestrpljenjem očekuju novi koncertni projekat maestra Kolundžije na Kolarcu, osmišljen je program koji će za publiku biti veoma atraktivan, dok će za izvođače predstavljati pravi izazov.

Pored najlepših kompozicija velikana klasike: Baha, Krajslera, Sen-Sansa, Masnea i Sarasatea, na repertoaru maestra Kolundžije po prvi put će se naći i dela najpoznatijeg autora filmske muzike, Enija Morikonea. Neke muzičke teme će na koncertu doživeti i svoju beogradsku premijeru, u obradi za violinu i kamerni orkestar.

Ulaznice su u prodaji na biletarnici Kolarčeve zadužbine. Pokrovitelj koncerta je Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Karte za koncert su osvojili:

1. Višnja A.

2. Slavica M.

3. Dobrila V.

4. Srđan S. i

5. Vidosav Č.

Dobitnici su mailom obavešteni o načinu i mestu preuzimanja karata.

Ostavi
komentar