Klasika

14.11.2014.

Placido u Areni sa sjajnim gostima Placido Domingo i Micaela Oeste
foto: Kombank Arena
Placido u Areni sa sjajnim gostima

Soprani Virginia Tola i Micaela Oeste uz velikog tenora 8.12. u Beogradu

Jedan od najvećih operskih pevača današnjice, Placido Domingo, u svojoj impresivnoj karijeri po prvi put održaće solistički koncert 8. decembra u Kombank Areni, uz pratnju Simfonijskog orkestra i hora RTS-a.

Velikom Domingu na sceni će se pridružiti i soprani Virginia Tola i Micaela Oeste.

Sopran Virginia Tola međunarodnu pažnju javnosti stekla je osvajanjem prve nagrade na internacionalnom takmičenju pesama “Queen Sonja” u Oslu, a zatim i osvajanjem tri priznanja na “Operalia” takmičenju čiji je osnivač upravo Placido Domingo.

Hvaljena po “kristalnom glasu, sa šikom i stavom Grace Kelly”, sopran Micaela Oeste nastupala je u najslavnijim svetskim koncertnim dvoranama.  Kao mlada umetnica, pevala je lik Nanet iz opere “Falstaff” na sceni “Washington National Opera”, zahtevnu ulogu Ofelije iz Hamleta na istoj sceni, Zerlinu u Don Giovanniju u Nacionalnoj operi Poljske, a zatim i čuvenoj Čikago operi itd.

Uz ovakve muzičare na sceni, sasvim je sigurno da će koncert velikog maestra Placida Dominga biti veličanstveni događaj za pamćenje!

Ulaznice za koncert legendarnog tenora Plasida Dominga koji će se održati 8. decembra u Kombank Areni, u prodaji su po cenama od 3900, 5700, 5900, 6800, 6900, 7700, 8800 i 9900 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem Kombank i Eventim sajtova. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Ostavi
komentar

Povezano