Klasika

02.12.2014.

Placido Domingo pozdravio publiku iz Srbije Placido Domingo
foto: Ruben Martin
Placido Domingo pozdravio publiku iz Srbije

"Vidimo se u Beogradu, 8. decembra"

Plasido Domingo, jedan od najslavnijih tenora današnjice, uoči koncerta koji će se održati 8. decembra u Kombank Areni, poslao je video pozdrav publici u Srbiji.

Veliki Domingo se potrudio da za ovu priliku, nauči da na srpskom jeziku izgovori: „Vidimo se u Beogradu, 8. decembra“.

Ovo će biti prvi samostalni solistički koncert Plasida Dominga u Beogradu i njegov dolazak u Beograd posle 26 godina kada je nastupao na koncertu naše primadone Radmile Bakočević.

“Veoma sam uživao na sceni u Beogradu sa divnom umetnicom Radmilom Bakočević i ne mogu da verujem da je otada prošlo 26 godina!” – izjavio je Plasido Domingo povodom novog nastupa u Srbiji i dodao: “Na repertoaru za koncert 8. decembra biće arije iz opera “Andre Šenije”, “Magbet”, “Travijata” i “Trubadur”, songovi iz mjuzikala “Južni Pacifik” i “čovek iz Manče”, kao i dela Bernštajna, Lera i Morena Torobe.” – otkrio je deo repertoara Plasido Domingo i nastavio: “Pamtim toplinu i entuzijazam srpske publike 1988. godine i nadam se da će publika 2014. uživati u koncertu baš koliko sam i ja onda uživao.”

Ulaznice za koncert legendarnog tenora Plasida Dominga koji će se održati 8. decembra u Kombank Areni, u prodaji su po cenama od 3900, 5700, 5900, 6800, 6900, 7700, 8800 i 9900 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Ostavi
komentar

Povezano