Klasika

19.01.2018.

Nemanja Radulović prodao 2 koncerta u rekordnom roku Nemanja Radulović
foto: Milan Đakov
Nemanja Radulović prodao 2 koncerta u rekordnom roku

Uskoro u prodaji i dodatne karte za sedenje na bini

Kolarčeva zadužbina i MTS Srbije proslavljaju 86 godina Velike dvorane 4. februara koncertom iz ciklusa "Kolarac tvoj svet muzike" na kojem će, već tradicionalno ovim povodom, nastupiti naš proslavljeni violinista Nemanja Radulović.
 
Nemanja će na ovom koncertu nastupiti zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima, orkestrom Double Sens sa kojima proslavlja 10 godina zajedničkog muziciranja.
 
U prvom delu koncerta, Nemanja će nastupiti sa pojedinim članovima orkestra kao solistima u delima Halvorsena (Pasakalja sa Draganom Đorđevićem na violončelu) i  Vivaldija (koncerti za 4 i 2 violine sa Tijanom i Ksenijom Milošević i Gijomom Fontanrozom). 
 
U drugom delu koncerta publici na Kolarcu će predstaviti dela Bartoka, Šostakoviča, Dvoržaka, kao i Šeherezadu Rimskog Korsakova u aranžmanu Aleksandra Sedlara.
 
Za Nemanjine koncerte uvek vlada veliko interesovanje pa je zakazan i dodatni koncert 5. februara. Za oba koncerta su ulaznice prodate za jedno pre podne. 
 
Da bi izašli u susret velikom broju zainteresovanih, u dogovoru sa izvođačima organizatori će postaviti i dodatna sedišta na pozornici, a te ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 22. januara 2018.
 
Ostavi
komentar

Povezano