Klasika

18.09.2014.

Beogradska filharmonija: "Optimizam na kašičicu" Beogradska Filharmonija
foto: Marko Đoković
Beogradska filharmonija: "Optimizam na kašičicu"

Novi ciklus kamerne muzike

Ako niste uspeli da nađete karte za koncerte pod nazvom „Optimizam kao dijagnoza“, ne treba da očajavate – imaćete prilike da čujete sjajne muzičare Beogradske filharmonije u kamernim sastavima kroz pet koncerata pod nazivom „Optimizam na kašičicu“!

Prvi koncert koji će otvoriti ovaj kamerni ciklus je zakazan za 23. oktobar, na kome će nastupiti Šubertov Oktet. Drugi koncert će se održati sledeće godine, 19. marta, koji će biti posvećen delima Mocarta i Betovena, ali na kome ćete čuti i Kvintete za klavir, drveni duvački ansambl i sjajnog pijanistu Ukija Ovaskainena.

Na trećem po redu, 30. aprila, nastupiće duo perkusionista, dok ćemo na četvrtom, koji je zakazan za 28. maj, čuti sjajni Bras ansambl i tubistu Rolanda Sentpalija. Dve nedelje nakon završetka redovne sezone, kamerna sezona će se zatvoriti nastupom dva ansambla pod vođstvom koncert-majstora.

U periodu od 15. do 30. septembra možete nabaviti komplet karata za kamerni ciklus po ceni do 2000 dinara, dok će pojedinačne karte za koncete iznositi 500 dinara. Karte možete kupiti na biletarnici Beogradske filaharmonije svakog radnog dana od 10 do 18 časova, kao i online putem.

Svi koncerti se održavaju u Sali Beogradske filharmonije, s početkom u 19 časova.

Ostavi
komentar