Festivali

29.06.2016.

Znamo koga sve slušamo na Lake Festu Off Duty
foto: PR photo
Znamo koga sve slušamo na Lake Festu

Stigla je cela lista izvođača

Lake Fest se održava od 11. do 14. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Već znamo da dolaze Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga i instruktori, Kerber, Yu Grupa, TBF, Sivilo, Ritam Nereda, Punkreas, Lačni Franz, M.O.R.T, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Dejan Petrović i Big Band.

Međutim, sada im se pridružuju još četiri imena Kiril Džajkovski, Aurora, Off Duty i Justin’s Johnson.

Kiril Džajkovski proslavio se samostalnim albumima “Syntethic Theatre”, “Homebound” i “Religion & Seks” na kojima kombinuje makedonski etno i elektroniku. Sa njim će na Lake Festu nastupiti MC TK Wonder i MC Wasp, iz  Sjedinjenih Američkih država  i  Australije.

Aurora bend je osnovan 2005. godine, a nedavno su objavili drugi studijski album “Nisi sam”. Zanimljivo je da je album rađen live u Velikoj sali Kulturnog centra Gradiška gde če kasnije snimiti i spot za pesmu Nisi Sam.

Off Duty je rok bend iz Nikšića, oformljen na leto 2008. godine. Počeli su sa sviranjem obrada i par autorskih pesama ali su se kasnije okrenuli stvaranju pesama koje su u rasponu između tvrđih gitarskih rifova i mekših i melodičnijih tonova.

Justin’s Johnson je swing-ska-punk bend iz Splita, osnovan kao produkt saradnje dva mlada muzičara i prijatelja. Imali su više zapaženih nastupa na festivalima a trenutno privode kraju rad na svom trećem albumu “All In”.

Cena karte festivala i dalje iznosi 10 eura za jedno veče i 25 eura za sve četiri večeri festivala. Ulaz za prvo veče će biti besplatan jer će festival proslaviti Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti. 

Ostavi
komentar

Povezano