Festivali

18.08.2014.

Završen ovogodišnji Beer Fest Đule, Van Gogh
foto: Beer Fest PR Photo
Završen ovogodišnji Beer Fest

Pola miliona poseta za 5 festivalskih dana

Belgrade Beer Fest je i pete, poslednje večeri ponudio odičan provod za posetioce koji su na Ušću uživali u pivu i kvalitetnom muzičkom programu.

Poslednje veče sa bine otvorili su bluzeri: Night Train Blues Band, Niagara, Di Luna Blues Band… Potom su  Bilja Krstić & Bistrik Orchestra izvođenjem izvorne muzike pozdravili brojne posetioce.

Na oduševljenje 110.000 prisutnih u publici dobar provod nastavljen je uz svirku benda Van Gogh. Ono što je ovaj nastup učinilo orginalnim jeste da su članovi benda uz kamere sa bine snimali publiku i pozvali je da svojim snimcima mobilnim telefonima učestvuju u snimanju novog spota.

Nakon nastupa Van Gogha, na binu su se popeli članovi YU grupe  koji su nastup otvorili pesmom “Gde si ti, a gde sam ja”.

Odličnim nastupom grupe Darkwood Dub festival je ušao u završnicu večeri dok je grupi  S.A. R. S pripala čast da svečano zatvori muzički program 12. Belgrade Beer Festa. Poslednja pesma koju je S.A.R.S izveo pod nazivom “Mir i ljubav” je i poruka koju Belgrade Beer Fest želi da pošalje u svet.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest je posetilo više od pola miliona ljudi, čime je festival opravdao titulu najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi. 

Ostavi
komentar