Festivali

26.05.2014.

Završen MAD in Belgrade! Mad in Belgrade
foto: MAD in Belgrade PR Photo
Završen MAD in Belgrade!

Festival posetilo preko 20 hiljada ljudi

Sinoć je u parku kod Muzeja savremene umetnosti završen prvi MAD in Belgrade festival, a tokom dva dana kroz kapije festivala prošlo je oko 20.000 ljudi!

Program je zvanično zatvoren nastupom nemačkog DJ-a Wankelmuta, koji je set krunisao svojim velikim hitom “One Day / Reckoning Song” uz brojne ovacije prisutnih na Mad Dog bini. Žurka je za one najizdržljivije nastavljena do ponedeljka u podne u klubu Barutana.

Lepo vreme obeležilo je i drugi MAD dan, a sjajan muzički program uz propratne sadržaje u parku ispred Muzeja savremene umetnosti privukli  su veliki broj posetilaca. Drugi dan svakako je obeležio Boiler Room, koji je juče snimao i uživo prenosio 6 sati programa na Lavirint bini, uz nastupe naših DJ-eva. Domaću scenu u najboljem svetlu predstavili su Marko Nastić, Tijana T, Jackie Dagger & Feloneezy, Dejan Milićević, Schwabe & DJ Brka, Vlada Janjić, X-Coast Live i 33.10.3402, a direktor berlinskog Boiler Room-a Michail Stangl čitav prenos je posvetio sakupljanju pomoći za ugrožene od poplava u našoj zemlji.

Prelepo popodne na Crazy Rabbit bini obeležili su nastupi Toni Allena i Jimi Tenora, američke r’n’b umetnice Kelele, a veče se usijalo kada je na binu izašao čuveni DJ Krush kog je beogradska publika dugo čekala. Drugog festivalskog dana nastupili su i Omar S, The Shit Robot Show, Trust, Pachanga Boys, Marko Nastić i mnogi drugi.

Sav prihod od ulaznica od prvog dana festivala biće uplaćen za pomoć nastradalima od poplava, a zajedničkom akcijom MAD festivala i Fonda B92 organizovano je prkupljanje paketa pelena za bebe iz ugroženih područja.

Atmosferu na festivalu pored spektakularnih bina i džinovskih skulptura su dodatno obojile cirkuske akrobate, plesači na svili i šminkeri koji su uneli dozu glamura u izgled posetilaca.

Organizatori MAD in Belgrade festivala se zahvaljuju svima na kreiranju do sada neviđene dvodnevne žurke i zakazuju druženje i naredne godine.

Ostavi
komentar

Povezano