Festivali

14.07.2014.

Završen EXIT, selimo se na Sea Dance! EXIT, Main Stage, Hurts
foto: EXIT PR Photo
Završen EXIT, selimo se na Sea Dance!

Sinoć (u nedelju 14. jula), završen je prvi deo EXIT avanture a kako saznajemo od organizatora, kroz Petrovaradinsku tvrđavu je tokom 4 festivalska dana prošlo preko 185 hiljada posetilaca!

Subota veče je bila jedan od najposećenijih dana EXITa ikada a atmosfera je bila tako dobra da je Skrillex odlučio da ostane da zatvori festival, gde drugde nego na - m:ts Dance Areni!

Otvaranje festivala sa spektakularnim vatrometom nakon čega su na glavnu binu Pet Shop Boys, Stromae koji nas je potpuno oduševio svojim nastupom, nastup Glorie Gaynor, Rudimentala, Damona Albarna i Skrillexa ali i sastava Hurts poslednje večeri – samo su neki od momenata koje ćemo dugo pamtiti i od kojih ćemo živeti do sledećeg jula i 16. EXIT-a.

Naravno, vremena zaduži predah nema budući da već sutra već sutra počinje Sea Dance Festival koji će od 15. do 17. jula biti održan na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

Preko 20 000 ljudi već je spremno za Sea Dance festival na kojem će nastupiti 123 izvođača na 5 festivalskih bina! Kapije festivala otvaraju se u utorak u 19h, dok će tokom dana dnevne žurke na Dance Paradise, Regge i Latino stageu svakog dana počinjati u 13h, i ulaz će biti besplatan.

Morsko izdanje EXITa obeležiće nastupi nekih od najvećih zvezda današnjice. Prvo veče, nastupiće razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem. Zvezda druge večeri biće super popularni Example live, autor hita “Changed the Way You Kiss Me”, koji će na Jazu ekskluzivno predstaviti i svoj novi album. Festival će u furioznom ritmu zatvoriti Underworld, jedan od najvećih sastava u istoriji elektronske muzike.

Pored navedenih, na festivalu će nastupiti i druge svetske i regionalne zvezde kao što su Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!

Vidimo se!

Ostavi
komentar