Festivali

24.11.2014.

Vračar Rocks: My Baby, Texas Flood i Fingerbang 28. novembra My Baby
foto: PR Photo
Vračar Rocks: My Baby, Texas Flood i Fingerbang 28. novembra

Nastup holandske blues atrakcije u petak u Božidarcu

Svetski poznati eksplozivni trio My Baby iz Holandije, nastupiće u petak, 28. novembra, u Božidracu, u okviru festvala Vračar Rocks!

Sastav je nastao pre dve godine, a čine ga Joost van Dyck, Cato van Dycki Daniel ‘Da Freez’ Johnston, koji su postigli ogroman uspeh širom sveta posle objavljivanja svog debitantskog albuma “Loves Voodoo!” prošle godine.

Njihova muzike je mešavina blues-a, funk-a i folk-a, a sjajnu energiju koje emituju na nastupima doživeli su ljudi širom Evrope, Azije, Novog Zelanda i Australije –  a tu priliku imamo sad i mi!

Za zagrevanje na predstojećem koncertu biće zadužen bečejski sastav Fingerbang, a pored njih nastupiće i beogradski blues sastav Texas Flood, koji će u petak proslaviti prvu deceniju rada, i koji će još jednom pokazati zašto važe za jednog od najboljih power rock/blues sastava u regionu, kao i zašto Nenada Zlatanovića, frontmena ovog sastava, zovu “domaćim Steviem Ray Vaughnom”!

Ulaznice za predstojeći nastup možete kupiti u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta cena istih iznositi 500 dinara.

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar