Festivali

25.03.2014.

Vračar Rocks: 28.3. nastupaju Consecration, There i Velibor Nikolić Consecration
foto: Detalj sa postera
Vračar Rocks: 28.3. nastupaju Consecration, There i Velibor Nikolić

U petak 28. marta u okviru festivala Vračar Rocks u Božidarcu nastupaju sastavi Consecration i There i Velibor Nikolić.

„U Božidarcu smo prošle godine imali jedan od najuspešnijih nastupa u Beogradu, a godinu dana kasnije se vraćamo na isto mesto sa dva nova albuma - jedan je ,,Cimet"  koji smo tada premijerno predstavili, a u međuvremenu je objavljeno i izdanje "Univerzum zna" - u novembru 2013. godine", rekao je ovim povodom Danilo Nikodinovski, frontmen Consecrationa dodavši: „nije nemoguće da ćemo publici predstaviti i neke nove pesme koje ranije nismo svirali uživo, pa pozivamo sve ljubitelje dobrog gitarskog zvuka da dođu u petak na Vračar Rocks festival".

Pored nastupa ovog beogradskog trojca, publika će biti u prilici da vidi i nastup Velibora Nikolića, bivšeg gitariste i frontmena pančevačkog Jewy Sabataya, koji pored grupe Brigand u kojoj je trenutno aktivan, ima i solo projekat. Album ,,Čovek peva posle rata" objavio je 2012. godine, a trenutno je u pripremi još jedno Veliborovo samostalno izdanje čiji je radni naziv ,,Dom je tamo gde je novac".

Publici u Božidarcu će se u petak, 28. marta, prvi put predstaviti i niški sastav There. Kosmička instrumentalna petorka će svoje prvo izdanje, na kom trenutno radi, premijerno predstaviti upravo u Božidarcu.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara. Na ulazu u CZK Božidarac, pred koncert, ulaznice će koštati 500 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano