Festivali

19.07.2013.

Vozom ili biciklom na Terraneo Terraneo, PR Photo
foto: PR Photo
Vozom ili biciklom na Terraneo

Nezaboravna avantura po minimalnoj ceni

Za sve vas koji želite da ivam dobar letnji provod započne već na putu za ovogodišnji Terraneo, Hrvatske Željeznice (HŽ) i ove godine daju popuste na vožnju vozom do Šibenika,a za one koji vole avanturu i zdrav način kretanja tu je akcija „Biciklom na Terraneo“.

HŽ odobrava popust od 40% na redovne prevozne cene za povratno putovanje u domaćem prevozu. Naravno, to se odnosi na sve relacije sa bilo koje železničke stanice u Hrvatskoj do Šibenika i nazad na udaljenosti većoj od 25 kilometara. Takođe, određeni popusti mogu se ostvariti i za međunarodni prevoz i to za putnike iz Slovenije za koje važi jednak popust kao i za putnike iz Hrvatske, dakle 40%, za putnike iz BiH 20% popusta, a za putnike iz Makedonije, Crne Gore i Srbije 30% popusta uz dodatan popust kod grupa od 2-5 osoba u visini od 50%. Grupe mladih  od minimum 6 osoba do 20 godina iz Slovenije, Austrije i Srbije mogu da ostvare i dodatan popust od 70%.

Akcija «Biciklom na Terraneo 2013» idealna je za sve one željne najzdravijeg i zasigurno nezaboravnog načina da dođu ovo leto do Šibenika. Kao i prošle godine, mešoviti peteročlani tim zaljubljenika u biciklizam povešće trodnevnu avanturu u kojoj će od Zagreba do Šibenika proći čak 384 kilometra. Akcija kreće u subotu 02. avgusta polaskom iz Zagreba na prvu etapu u kojoj će se proći 183 kilometra te preko Karlovca, Duge Rese, Vrbovskog, Delnica i Rijeke završiti na Krku. Drugi dan puta uključuje etapu od Krka, preko Cresa i Malog Lošinja pa brodom sve do Zadra. U sklopu druge etape proći će se put dug 211km od čega će 120 kilometara biti vožnje bicikla. Za treći, završni dan puta, predviđen je put dug 90 kilometara, od Zadra, preko Ugljana, Pašmana, Biograda i Vodica do Šibenika. Dolazak na Terraneo lokaciju očekuje se u večernjim satima u ponedjeljak 05. avgusta.

I da ponovimo gradivo, Terraneo festival, jedan od najboljih Evropskih Festivala po izboru Forbes Magazina, ove godine se održava od 07. do 09. avgustau Šibeniku. Na listi izvođača koji ove godine predvode program festivalau Šibeniku su: The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Bosnian Rainbows, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Mayales, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia, Petar Dundov, Icarus Down te Red Bull Music Academy izvođači: Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl.

Trenutna cena festivalskih ulaznica iznosi 70 EUR dok je kamp ulaznica 30 EUR za pet dana boravka u kampu. U prodaji je takođe i ograničen paket dnevnih ulaznica po posebnoj ceni od 30 EUR. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima u sastavu Eventima i online.

Ostavi
komentar

Povezano