Festivali

02.08.2016.

Vodimo te na Lovefest! Lovefest
foto: PR photo
Vodimo te na Lovefest!

Osvoji karte za festival ljubavi

Lovefest se ove godine održava od 4. do 6. avgusta. Vrnjačka Banja je spremna za spektakl.

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez.

Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Pošto slave deseti rođendan, odlučili su da ljubav prošire i na novembar kada će se održati Lovefest Experience u Beogradu sa Jeff Millsom i Simfonijskim orkestrom RTS-a. Karte za taj događaj možete kupiti  na Lovefest sajtu po ceni od 22 EUR, dok je cena za one najvatrenije i Fan Pit 33 EUR. Postoje i VIP karte koje su 66 EUR kao i zlatno VIP iskustvo za koje je potrebno izdvojiti 132 EUR.

Kako je sve u znaku ljubavi, odlučili smo da vas zajedno iznenadimo! Poklanjamo vam deset trodnedvnih karata za vas i vašeg prijatelja ili nekoga koga želite da povedete na dobar provod.

Samo treba da nam pošaljete svoje podatke na mejl pokloni@mjuznews.com sa naznakom Lovefest – festival ljubavi. Požurite pošto već sutra u 12h izvlačimo dobitnike!  

Ostavi
komentar

Povezano