Festivali

05.07.2016.

Vodimo te na EXIT festival! Planetarijum
foto: EXIT PR photo
Vodimo te na EXIT festival!

Urban Bug stage donosi Triple Magic

I ove godine na Urban Bug stage-u na EXIT-u publiku očekuju triple back setovi tokom sva četiri festivalska dana. Budući da godinama unazad važi za jednu od najboljih malih festivalskih bina na EXIT-u, i ove godine nam donosi back 2 back 2 back setove koji su prava poslastica za publiku i veliki izazov za DJ-eve.

Na Urban Bug stage-u ove godine nastupiće 117 domaćih i stranih di-džejeva. Među njima su i oni koji konstantno žare i pale u klubovima i na festivalima, ali i oni koje ređe imamo priliku da čujemo. Magijom trostrukog seta će stage otvoriti Lazzaro, Bocho i Lesha a imaćemo i prilike da u ovom izazovu vidimo i Leu Dobričić, John Belka, TKNO, W aka Wizard-a, Dušan Nikolića i mnoge druge.

EXIT Festival će ove godine prvi put uvesti i druženje sa zvezdama, i to pravim, nebeskim, na potpuno novoj festivalskoj lokaciji: Stargate@NSPlanetarium! Planetarijum na Petrovaradinskoj tvrđavi će svako veče od 20h otvoriti vrata za posetioce festivala koji će moći da dožive delić svemira pod zvezdanim nebom, da upoznaju Sunčev sistem, planete, galaksije, ili čak tamnu materiju!

U saradnji sa EXIT festivalom poklanjamo vam 4 jednodnevne ulaznice! Potrebno je samo da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) do kraja dana na mejl adresu pokloni@mjuznews.com sa naznakom EXIT festival Magic. 

Ostavi
komentar

Povezano