Festivali

10.09.2013.

Vibes festival po prvi put u Kombank Areni, 23. septembra Selah Sue
foto: Kombank Arena PR Photo
Vibes festival po prvi put u Kombank Areni, 23. septembra

Besplatan ulaz za đake i studente

Kombank Arena će 23. septembra biti domaćin novog muzičkog festivala pod nazivom Vibes. Ideja za festival nastala je iz želje da se domaćoj publici predstave nove nade svetske muzičke scene među kojima je Selah Sue koja je već sa prvim albumom zavela milione slušalaca.

Organizatori festivala Kombank Arena, Sky Music i TV Pink koji teži da postane tradicionalan, u susret početku školske godine, poklanjaju svim đacima i studentima besplatne ulaznice.

Pored glavne zvezde Selah Sue, na festivalu Vibes nastupiće i devojka čija pesma “Stay Out” ovih dana ne silazi sa svih top lista, Nina Nesbitt. Listu izvođača upotpuniće i jedan od najpopularnijih domaćih bendova, SevdahBABY.

Pravo na besplatne ulaznice imaju svi đaci osnovnih i srednjih škola kao i studenti. Besplatne ulaznice se preuzimaju na svim prodajnim mestima CS Eventima uz važeću đačku knjižicu ili Index na uvid. Takođe, uz prethodno podignutu ulaznicu, obavezno je na ulazu u Kombank Arenu, 23. septembra, pokazati važeće đačke ili studentske legitimacije (knjižice, index).

Za sve ostale posetioce, važi jedinstvena cena ulaznica od 1950 dinara ko se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova Kombank Arene i EVENTIM-a.

Ostavi
komentar

Povezano