Festivali

12.10.2013.

Večeras (subota, 12.10.) prvi Wonderland Festival Sied van Riel
foto: PR Photo
Večeras (subota, 12.10.) prvi Wonderland Festival

Da li ste dovoljno "ludi"?

Večeras, u subotu 12. oktobra, će se u Hali 5 Beogradskog sajma desiti prvi Serbia Wonderland festival. Kapije se otvaraju u 21 sat, a ograničen broj karata moći će da se kupi na ulazu po ceni od 1.300 dinara.

Ovaj festival se održava po prvi put na ovim prostorima, u organizaciji Jungle Tribe-a. Radi se o spektakularanom spoju muzike, scenografije, kostima, performansa i festivalske atmosfere. Kao hedlajneri nastupaju DJ Omnia, trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih DJ-eva iz Armadine postave, i Sied Van Riel, jedan od glavnih aduta etikete Spinnin Records, a domaća podrška biće X-Coast, Calavera & Manya i Vid Marjanović. Satnicu nastupa možete pogledati u prilogu.

Publika, koja je sve vreme aktivno učestvovala u kreiranju ovog događaja, sada je pozvana da i sama postane deo scenografije i kompletira sliku prvog Serbia Wonderland-a - "dress code" je što šarenije, što drečavije, što originalnije. Ideja je da se napravi atmosfera dostojna najvećih svetskih muzičko-vizuelnih festivala, koja će Halu 5 u ovoj noći pretvoriti u pravu "Zemlju čuda".

Vidimo se!

Ostavi
komentar