Festivali

27.05.2016.

Večeras se otvara Beogradski Manifest Beogradski Manifest
foto: Beogradski Manifest PR Photo
Večeras se otvara Beogradski Manifest

Festival manifestacija i destinacija

Večeras ćemo se na Kalemegdanu družiti na još jednom Beogradskom Manifestu. Trodnevni festival započinje svoj program u petak, 27. maja, od 13h.

Acapella hor Viva Vox će nastupiti od 20:20h na KULTUR ŠOK bini. Oni nas uvek svojim repertoarom provedu kroz muziku proteklih par decenija, šetajući se od Nirvane, preko Kings of Leon pa do Gibonni-a. Ukoliko ste bili lenji i niste ih poslušali prošle godine u Beogradskoj Areni i Sava Centru, ovo  je prava prilika za popravni. Isto veče nastupaju i Neverne Bebe i Bvana iz Lagune & Neznani ludaci.

U subotu, 28. maja, slušaćemo Frajle, kao i Atomsko Sklonište i E-play. Dok u nedelju, 29. maja, poslednjeg festivalskog dana nastupaju Texas Flood i bend Kerber posle kojih sledi Sajsi MC.

Na festivalu ćete takođe naći i projekcije filmova, u zoni BIOSKOP PONOVO RADI, kao i mnoštvo pozorišnih i plesnih predstava. Radno vreme festivala je od 10 sati ujutru pa sve do jedan sat posle ponoći. Karta za festival je 350 dinara, dok deca do deset godina mogu ući besplatno.

Za dodatne informacije i ceo program festivala posetite njihov sajt ili facebook stranicu

Ostavi
komentar

Povezano