Festivali

04.06.2014.

Van Gogh, Babe i Majke na festivalu u Starčevu Van Gogh
foto: Nebojša Babić
Van Gogh, Babe i Majke na festivalu u Starčevu

Veliko ime domaćeg rokenrola Van Gogh, kultne Babe i legendarni Goran Bare i Majke iz Hrvatske nastupiće na šestom Ex Yu Rock festu koji će biti održan u subotu 28. juna u Starčevu nadomak Pančeva.

Ulaznica za jednodnevni open air festival koji se održava na opštinskom stadionu u Starčevu košta svega 400 dinara! Prodaja ulaznica se obavlja preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.

Šesti Ex YU Rock fest imaće i humanitarni karakter, pošto će deo festivalskih prihoda biti namenjen za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

"Babe se izuzetno raduju što dolaze Starčevo! Ponovo smo se okupili prošle godine i vratili pred publiku svirkom u Domu omladine. Mislim da je sada red da Babe dođu i do Starčeva, da pokrijemo sve generacije", poručuje vođa Baba Žika Milenković.

"Drago mi je da je naš deveti album Van Gogha „Neumeren u svemu“ izazvao toliku pažnju i što je objedinio, kad je ukus u pitanju, staru i novu publiku grupe Van Gogh. Album je pun energije i vrlo je intrigantan za nas da se popnemo na binu", rekao je ovim povodom frontmen Van Gogha, Đule.

Ostavi
komentar