Festivali

12.08.2014.

Uskoro počinje Šumadija fest Šumadija Fest
foto: Slavoljub Radojević
Uskoro počinje Šumadija fest

Odličan lineup i mnoštvo programa

Četvrti po redu Šumadija fest se održava ove godine od 21. do 23. avgusta u Kragujevcu, a preko 50 izvođača iz zemlje i inostranstva, kao i brojni prateći programi su više nego dovoljni razlozi da se krajem avgusta zaputite u bivšu srpsku prestonicu!

Muzički program će se odvijati na dve bine, a ove godine bićete u prilici da vidite Partibrejkerse, Orthodox Celts, Bang La Decks, Prti Bee Gee, Škaba i Žoblu, TDI Radio Crew, Iveza and Elements, RIOT 87, Sax 'n' Groove - Serbia, Sale Liquid & Solid, StomaS (L&S), Trio Jazzmo, Ethnics, Untah Selecta, Bliks, Čaras, Sicvai, Echo Ega, SickSoul Bend, Pablo & Tezzy, Euphorics i druge, ali i još neafirmisane bendove.

Novina ove godine je Silent Disco Stage, na kome će nastupiti DJ-evi koji su izabrani putem festivalskog DJ konkursa, a u okviru festvala su predviđene i humanitarne akcije, Eko park, sportska takmičenja i drugi zanimljivi sadržaji.

Trud mladih Kragujevčana, koji organizuju ovaj festival kako bi unapredili kulturne i zabavne sadržaje svoga grada, se svakako isplatio, jer za razliku od prošle godine kada je fest posetilo 12 hiljada ljudi, ove godine se očekuje 20 hiljada posetilaca!

Cena trodnevne karte iznosi 1390 dinara, dok će na ulazu biti nešto skuplja, 1590 dinara, a u ponudi su i jednodnevne ulaznice. Karte možete nabaviti putem Eventim i Ticketline prodajne mreže, kao i putem sajta sumadijafest.com

Vidimo se!

Ostavi
komentar