Festivali

31.07.2014.

Uskoro počinje Refresh festival u Kotoru Refresh festival
foto: PR Photo
Uskoro počinje Refresh festival u Kotoru

Tri bine i preko 50 izvođača

Osmi po redu Refresh festival se ove godine održava u Kotoru, od 7. do 9. avgusta, a organizatori su se svojski potrudili da vam prirede događaj koji nećete zaboravati!

Na festivalu vas očekuju programi na tri bine – Main Stage, Fresh Stage i bina koja je novina ove godine, a na kojoj će nastupiti Will Atkinson, Standerwick i DJ diva Claudia CazacuTrance Stage!

Hedlajneri koji će nastupiti na glavnoj bini su svakako Steve Bug, takozvani „Gentleman of Techno“, zatim italijanska legenda Mauro Piccoti koji je do sada u svojoj karijeri izbacio preko 600 izdanja, koji su prodati u preko 6 miliona primeraka širom sveta. Čeka vas i nastup Kaiserdisco-a, nemačkog tandema koga čine Frederick Berger i Patrcik Buck, koji su posle decenije samostalnog rada udružili snage i za pet godina postali duo svetskih razmera! Još jedan duo koji možete čuti na Refresh festivalu je i Octave One, dvojac iz Detroita, koji su poznati po svojim eksplozivnim nastupima i originalnom zvuku, kao i dočaravanju magije čuvene detroitske scene!

U okviru Fresh bine možete videti i crnogorske asocijacije poput Tehno Klinike, Beat at Joe's ili GroovyCastelNuovo.

Cena trodnevne ulaznice je 20 eura, dok cena jednodnvne karte iznosi 10 eura. Ulaznice možete nabaviti u pivnici „As“ u Kotoru, ili u knjižari „Mamut“ u shopping centru Delta City u Podgorici.

Vidimo se!

Ostavi
komentar