Festivali

30.03.2015.

Tropical Inn: dolaze Tube&Berger i Coyu Tube & Berger
foto: PR Photo
Tropical Inn: dolaze Tube&Berger i Coyu

Još sjajnih imena na Kalemegdan Summer Festivalu

Posle niza odličnih izvođača koji će se pojaviti ovo leto na Kalemegdan Summer Festivalu, predstavljamo vam još nekoliko – dolaze nam i Tube & Berger i Coyu, koji će nastupiti na poslednjem delu festivala, Tropical Inn-u!

Arndt Roerig i Marko Vidović, poznatiji kao Tube & Berger, upoznali su se u školskom autobusu, a 15 godina kasnije – imaju vrlo uspešan album i preko 25 miliona pregleda na sajtu YouTube!

Coyu nam dolazi iz Španije, a svetsku slavu je stekao remiksima hitova „Right Here Right Now“ i „Muzik Xpress“. Osnivač je čuvene muzičke etikete „Suara Music“, a zahvaljujući svom talentu, trudu i producentskim sposobnostima, Coyu je na vrhu kada je reč o EDM sceni.

Kalemegdan Summer Festival, uz podršku Heinekena, koncipiran je kao veliko festivalsko leto i i podrazumeva tri sjajna događaja, koja će se u letnjim mesecima održavati na Beogradskoj tvrđavi. Prvi među njima je Happy Life, 6.juna na kome nastupaju legendarni Sharam i fantastični Jeremy Olander. Sredina leta rezervisana je za Serbia Wonderland Festival, 2. i 3.jula, čiji je glavni headliner veliki superstar današnjice Paul Van Dyk, kao i čuveni Dannic, Orjan Nilsen, Marlo i mnogi drugi. Za sam kraj leta, vrele, tropske bitove donose upravo Tube & Berger i Coyu, i to na Tropical Inn-u, 28. avgusta.

Ulaznice za Tropical Inn mogu se naći u prodaji po ceni od 700 dinara, dok je cena paketa karata za sva tri velika događaja 2500 dinara. Karte se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49.

Ostavi
komentar

Povezano