Festivali

22.05.2013.

Treći Arsenal Fest počinje večeras koncertom Smaka! Arsenal Fest, bina
foto: PR Photo
Treći Arsenal Fest počinje večeras koncertom Smaka!

Svi, pravac Kragujevac!

Na mestu gde je srpski knez Aleksandar Karadjordjević 1851. godine podigao fabriku naoružanja, i ove godine, krajem juna, održaće se treći po redu Arsenal fest, a sudeći po programu organizatora – biće više nego zabavno!

Ove godine akcenat je stavljen na jedan od napoznatijih bendova bivše Jugoslavije, a koji je u isto vreme zaštitni znak Kragujevca – SMAK! Posle spektakla koji su priredili krajem prošle godine u “Areni”, imaćemo priliku da opet čujemo “Daire”, “Crnu damu”, “Ulazak u harem” i druge hitove. Intervju sa Točkom možete pročitati klikom OVDE.

Pored Smaka, posetioci će moći da čuju Partibrejkerse, Gobline ( čiji frontmen Branko Golubović-Golub obećava dobru atmosferu po principu “sviraj brzo i udri na prvu”!), Hladno pivo, i kultne Babe, koji su se konačno vratli na scenu posle trinaest godina pauze. Po prvi put na festivalu će nastupiti i beogradski bend Kanda Kodža i Nebojša pa ćemo imati prilike da uživamo u njihovim starim hitovima ali i pesmama sa novog albuma “Manifest”.

Aresenal fest se održava od 27. do 29. juna a ulaznice se nabavljaju preko Eventim mreže, a prodajna mesta po gradovima su:

KRAGUJEVAC- Dom omladine, Arena Fun Factory (Plaza Centar)  i Info pult (kod Balkana)
ČAČAK – Caffe club „SRPSKI PAB“,
JAGODINA – „TNT Music“,
SMEDEREVSKA PALANKA - Irish club „Dr Watson“,
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“.
NIŠ -  Music House
POŽEGA – Caffe Burence
UŽICE – caffe Vermeer i Kuća čaja „ZEN“

Posetioci koji dolaze sa strane, i ove godine imaju na raspolaganju “Arsenal Rock Kamp” što podrazumeva smeštaj, hranu, piće i dobar provod – a sve to po više nego povoljnim cenama, kako obećava menadžer kampa Dragan Urošević – Uroš, nekadašnji gitarista benda Osvajači!

Detaljan program po danima se nalazi u galeriji.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano