Festivali

19.04.2017.

Thievery Corporation dolaze na Arsenal fest
Thievery Corporation dolaze na Arsenal fest

23.06.

Prvo pustite njihov najprepoznatljiviji hit Lebanese Blonde
 
 
E, sad da krenemo da se radujemo jer THIEVERY CORPORATION DOLAZE NA ARSENAL FEST! 
 
Ovaj uvaženi američki sastav staće na Kragujevačku binu 23. juna, a osim Erika Hiltona i Roba Garze, biće tu i ostatak velikog benda, od čega nekoliko atraktivnih vokalista. 
 
Thievery Corporation osnovani su u Vašingtonu 1995. godine. Kultni status stekli su albuma The Mirror Conspiracy, The Richest Man In Babylon, The Cosmic Game, ali i kompilacijama Babylon Rewound, The Outernational Sound i Abductions and Reconstructions. Sebi su dali za pravo da izmene viđenje termina World Music, a osim redefinisanja tog pojma, proširili su uticaj na moderno stvaralaštvo brojnih umetničkih pokreta širom planete. 
 
Njihovi koncerti su atraktivni i osnova njihovog delovanja, ali su svetskoj javnosti poznati i po društvenom angažmanu i antiglobalističkom aktivizmu. Ambasadori su Svetskog programa za hranu pri Ujedinjenim nacijama.
 
U Srbiji su poslednji put bili 2010. godine, a za koncet na Arsenal festu, kako su najavili, spremaju posebnu listu proširenu hitovima sa uspešnih albuma The Temple of & ISaudade
 
 
Arsenal se tradicionalno održava u prostorima na otvorenom u Kneževom arsenalu, bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj Zastavinoj bašti, kao i u obližnjoj rustičnoj Čaurnici.
 
Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna. Pored Thievery Corporation će nastupiti Anthrax, Buzzcocks, Elvis Jackson, Urban & 4, Rambo Amadeus...
 
U promo periodu komplet ulaznica košta 1800 dinara, a pojedinačna ulaznica 1000 dinara. Možete ih naći na svim prodajnim mestima Eventima.
 
Ostavi
komentar

Povezano