Festivali

10.07.2013.

Terraneo: Festival i odmor na moru Plaža u gradu
foto: Terraneo PR Photo
Terraneo: Festival i odmor na moru

Da li može bolje?

Terraneo festival, koji se održava od 7. do 9. avgusta u Šibeniku, može vam u potpunosti zameniti klasičan odlazak na more, jer bogat sadržaj koji nam organizatori pripremaju zaista obećava!

Muzika, radionice, klopa, sunce, more i sve to po pristupačnim cenama – da li nam je potrebno nešto više?! Osim toga, ljudi zaista ulažu u ovaj festival, a o tome može posvedočiti činjenica da, pored toga što je proglašen od magazina Forbes za jedan od deset najboljih letnjih festivala u Evropi, online časopis NET-A-PORTER ga je svrstao u top 5 festivalskih destinacija u svetu (zajedno sa Ibiza Rocks festivalom na Ibici, La Film Fest u Los Anđelesu, Gnaua World Music Festival u Maroku i Festival Number 6 u Velsu!

Mi smo već pisali o predstojećim nastupima na festivalu, ali nije na odmet još jednom da ponovimo! Imaćemo prilike da čujemo The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine,  Aloe Blacc, Azealiu Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico i druge, a od izvođača iz regiona slušaćemo Dubiozu Kolektiv, Darkwood Dub, SevdahBABY, Vlastu Popića, Svi na Pod, Eyesburn, Krankšvester, Chew the Fat! Croatia i mnoge druge!

Tu će biti i predstavnici Red Bull Music Academy: Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl. Na bini pod nazivom Akustika, gde će se izvoditi akustične svirke u organizaciji portala Muzika.hr, kamperi će biti u prilici da čuju Auguste, dve sjajne devojke o kojima smo već pisali, ali i Irenu Žilić, Luft, Elephant and the Moon, Nellcote, Miki Solus & Neprijatelje!

Jedna od novina ove godine je Terraneo beach, koja se nalazi na samom morskom ulasku u Šibenik, i udaljena je četiri kilometra od festivalske lokacije. Ovde će posetioci, pored kupanja, moći da uživaju i u ekološkom programu festivala, raznim radionicama i muzičko - zabavnom programu koji je planiran da se održava svaki dan od 10 do 20 časova!

Za ljubitelje pravog festivalskog letovanja, tu je i Terraneo kamp, koji se otvara 6. avgusta u 10 časova, a zatvara 10. u 16 časova. Kapacitet kampa je oko 3500 ljudi, a sam kamp, koji je udaljen 100 metara od Terra stejdža, ima info pult, mesta za čuvanje stvari, štandove sa hranom, tuševe, chill out zonu u prirdonoj pećini, mesta sa punjačima za mobilne telefone i besplatan Wi Fi – sve što je posetiocima potrebno da osećaju ugodno!

Trenutna cena festivalskih ulaznica iznosi 70 evra, a kamp ulaznica 30 evra uključenim boravišnim taksama. U prodaji je takođe i ograničeni paket dnevnih ulaznica po posebnoj ceni od 30 evra i ova cena važi samo do rasprodaje promo paketa.

Da podsetimo i na aktuelnu promotivnu akciju 3 – 2 – 1 u kojoj svi posetioci koji kupe 3 festivalske ulaznice, četvrtu dobijaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp. Akcija je radi velikog interesovanja produžena do 15. jula 2013.

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima širom Srbije i online na Eventim web sajtu a detalje o ponudi kampa, izvođačima, popratnim sadržajima, akcijama, galerijom slika, kao i načinima kupovine karata, možete pronaći na službenoj stranici festivala.

Jul je rezervisan za Exit, avgust je u znaku Terranea! Vidmo se!

Ostavi
komentar

Povezano