Festivali

14.07.2015.

Techno Drive – jednodnevni tehno maraton Flyer
foto: PR photo
Techno Drive – jednodnevni tehno maraton

Hedlajner iz Italije i lokalci na Makišu

Techno Drive je jednodnevni festival tehno muzike koju organizuje Route 011. Festival će se odigrati na novoj lokaciji, na adresi Obrenovački drum 75, blizu Savskog jezera, u subotu 25. jula 2015. godine.          

Dvadesetočasovni festival predvode lokalne legende DJ Boža Podunavac, Dejan Milićević i Speedy. Specijalni gost Jacopo Ferrari dolazi iz Italije i otkad se probio 2012. godine ne prestaje da niže uspehe širom sveta. Nastupao je sa imenima poput: Jeff Mills, Maceo Plex, Len Faki, Alan Fitzpatrick, Danny Daze, Tommy Four Seven… Podršku pružaju Luka Vuković i Ivan Radojević, Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović. Za zabavu na afteru su zaduženi Concrete DJz, Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

Na festivalu vas pored muzičkog programa očekuje i interaktivna izložba kreativnog centraBizzare Bazzare i razne street art aktivnosti.           .

Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

FACEBOOK EVENT

Ostavi
komentar

Povezano