Festivali

14.07.2014.

Tamara Milanović nastupila na glavnoj bini EXITa Tamara Milanović na EXIT Festivalu
foto: PR Photo
Tamara Milanović nastupila na glavnoj bini EXITa

Tamara Milanović, devojka neobičnog talenta koja je osvojila publiku u prvoj sezoni najpopularnijeg pevačkog šou programa X Factor, sinoć je nastupila na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru ovogodišnjeg EXIT festivala!

U sjajnoj festivalskoj atmosferi Tamara se mnogobrojnoj publici predstavila autorskom pesmom koju je, na glavnoj festivalskoj bini, izvela sa svojim bratom Duletom.

"Jako sam uzbuđena i srećna što sam zahvaljujući X Factoru i organizatorima EXIT-a nastupila baš na glavnoj bini najboljeg evropskog festivala! Ostvarilo mi se ono o čemu sam oduvek maštala! Imala sam priliku da konačno otpevam svoju autorsku pesmu pred ogromnim brojem ljudi i to zajedno sa mojim rođenim bratom. Pesma se zove “Bliss”,  na engleskom je jeziku i nastala je u jednom veoma emotivnom trenutku – kada nam je deda preminuo. Nastupili smo zajedno sa našim drugom Dukatom iz benda Stray Dogg i sjajno smo se proveli! Iako sam imala tremu uživala sam sinoć na bini i još sam pod utiskom! Drago mi je što se pesma dopala publici i unapred se radujem novim muzičkim izazovima“, rekla je Tamara ovim povodom.

Da podsetimo, Tamara je u superfinalu X Factora osvojila drugo mesto, a nastup na EXIT festivalu bila je jedna od nagrada produkcije. 

Ostavi
komentar