Festivali

13.08.2014.

Sziget: Zagrevanje prošlo odlično, idemo dalje Imagine Dragons
foto: Menart PR Photo
Sziget: Zagrevanje prošlo odlično, idemo dalje

Ulazimo u treći dan, večeras Imagine Dragons!

Ovogodišnji Sziget festival, koji traje od 11. do 18. avgusta, počeo je sjajno i svima nam je jasno zašto je Sziget jedan od najznačajnijih evropskih festivala!

Prvog dana najviše smo se interesovali za nastup Blink 182, i iako, ruku na srce, nismo nešto mnogo upoznati sa njihovim opusom, moramo priznati, momci su zaista pržili, a publika je definitivno osetila tu energiju! Prvo smo se zagrejali se uz popodnevnu svirku sastava Leningrad, koji je, iako nije bilo mnogo publike, napravio poprilično eksplozivnu atmosferu! Drugi dan smo (opet) videli Queens Of The Stone Age, poučeni iskustvom sa Petrovaradina u junu, i naravno, (opet) se nismo razočarali!

Inače, atmosfera na Szigetu se tek zahuktava, a imate osećaj kao da se nalazite u nekom globalnom selu – simpatična, prepoznatljiva scenografija, opušteni ljudi, jezici sa raznih strana sveta, pivo (naravno) i dobra muzika – više nije ni potrebno!

Sutra ćemo se nacrtati pre 18 časova ispred POP/ROCK Main Stage-a, pa ćemo prvo slušati Imagine Dragons, a kasnije će nastupiti i Placebo, kao i Skrillex. Nastala je jedna promena u samoj organizaciji, jer sastav London Grammar je otkazao svoj nastup, ali su menadžeri sastava bili efikasni i profesionalni, pa su umesto njih preporučili Clean Bandit („Rather Be“ woohoo), koje najverovatnije nećemo propustiti!

Stay tuned!

 

Ostavi
komentar

Povezano