Festivali

01.04.2014.

Sziget objavio nova imena Anti - Flag
foto: Sziget PR Photo
Sziget objavio nova imena

Dolaze i: Anti - Flag, Axwell, Kooks...

Pored već najavljenih izvođača poput Macklemore & Ryan Lewisa, Skrillexa, Jake Bugga, London Grammar, Queens Of The Stone Age, Placebo, Stromae, Calvina Harrisa, Imagine Dragons i Bastille, Sziget je upravo objavio da ćemo ove godine na „ostrvu slobode“ od 11. do 18. avgusta u Budimpešti imati prilike da čujemo i vidimo i: Deadmau5, Axwella, Bombay Bicycle Club, Kooks, Crystal Fighters, Anti - Flag i mnoge druge!

Globalna ikona dance muzike, Axwell prošao je dug put od švedskog podzemlja do idola moderne house muzike a iza sebe ima čak pet Grammy nominacija. Od njega se očekuje energični nastup na Szigetu ove godine. Kooks će predstaviti svoj karakteristični i moderan britanski post- punk zvuk, podsećajući nas malo na 60-te godine. Bend Luke Pritcharda dolazi iz Brightona na Sziget sa novim albumom, tako da će stari fanovi imati nova iznenađenja .

Bombay Bicycle Club će predstaviti svoju gitarsku muziku. Njihov najnoviji album je inovativan, lepa zbirka pesama koja će izdržati test vremena benda koji se nalazi na vrhuncu inspiracije.

Muzika Crystal Fightersa spaja tradicionalne baskijske - akustične muzičke elemente sa veselim basom i euforičnim elektronskim zvukovima. Sa muzičkom karijerom koja traje više od dve decenije Kiril Džajkovski je bez sumnje jedan od najuglednijih elektronskih umetnika sa Balkana. On važi za pionira koji je uveo balkanske zvukove u moderne dance produkcije. Na Szigetu ćemo ga videti u postavi Djaikovski ft TK Wonder & MC Wasp .

Cene po promotivnim cenama dostupne su do 30. aprila i mogu se pronaći na sajtu eventim.rs, kao i na zvaničnom sajtu www.szigetfestival.com. 

Ostavi
komentar

Povezano