Festivali

22.07.2015.

Sutra počinje 4Elements 4Elements
foto: PR photo
Sutra počinje 4Elements

Četvorodnevni festival u Barutani 23 – 26. jul

Prvo izdanje 4Elements festivala počinje sutra u Barutani i u četri dana će doneti neočekivana iznenađenja posetiocima. Pored bogatog muzičkog programa na dve bine, Donji grad Kalemegdanske tvrđave će se pretvoriti u zabavni park sa bioskopom na otvorenom, izložbama i ogromnim vodenim toboganom na naduvavanje kojim će posetioci moći da se spuštaju do Kule Nebojša. Svaki od četri dana će biti posvećen jednom od elemenata: zemlji, vatri, vodi i vazduhu. U subotu ponesite kupaće kostime! Takođe, sve gladne posetioce čekaju burgeri iz Burger House-a.

Prvog dana na velikoj bini nastupaju Freestylers,Iron i Flip +Codex i Dzonidza na maloj. U petak nastupa kolektiv Vatra uzDJ Irie Scratch na velikoj bini i Committee i jedan od najvećih careva u gradu, DJ Lil Taty, na maloj bini. U subotu nastupaju Sandrino i The Drifter saFelverom i Kristijanom Molnarom na velikoj bini i RDN i MKDSL sa svojim novim projektom Inn Espace. U nedelju nastupa Darren Emerson uz IDQ, Toma Collinsa, Calavera&Manya i Johna Belka na velikoj bini, dok će na maloj bini puštati Mene, Neutron i Miroslav Petković.

 

 
 

 

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Cena dnevne ulaznice iznosi 400 dinara, a komplet ulaznica za sva 4 dana košta 1.200 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano