Festivali

08.06.2016.

Stiže nam Anya! EAW-Anya
foto: PR photo
Stiže nam Anya!

EXIT Magija postaje glasnija

Sigurno vam je bitan deo koncerta ozvučenje. Ove godine na EXIT festivalu dobijamo najbolje! Stiže nam Anya, najprestižniji zvučni sistem na svetu, koji proizvodi američki EAW (Eastern Acoustic Works).

Ovaj zvučni sistem je doživeo premijeru na ovogodišnjem Coachella festivalu.  Mi ćemo, zahvaljujući Skymusic-u, ovo čudo od ozvučenja doživeti na EXIT main stage-u od 7. do 10. jula. Prvi je imao privilegiju da ga isproba baš David Guetta, koji je takođe i zvezda vogodišnjeg EXIT-a. Njegov tonski inžinjer je izjavio kako je ovo "najfascinantniji zvučni sistem sa kojim su se ikad susreli".

Ono što je revolucionarno kod njega je njegov oblik. Uvek je postavljen uspravno dok niz kompjutera analizira prostor i prilagođava ga tako da svi u publici čuju jednako moćan i precizan zvuk u svakom trenutku!

Mnogi izvođači su već na svojim nastupima i turnejama počeli da koriste Anya ozvučenje. Ovogodišnji hedlajneri Bastille ga uveliko koriste na svojoj turneji. Robin Shulz je takođe iskusio moć ove tehnologije i sa svojim impresijama će nam doći i na EXIT festival.

Ulaznice za EXIT prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te samo 6.990 dinara za celu EXIT Avanturu. Jednodnevne ulaznice koštaju 2.490 za prve tri noći i 2.990 dinara za nedelju. Možete ih kupiti preko Gigstix-a

Ostavi
komentar

Povezano