Festivali

02.07.2019.

Šta nas očekuje na jubilarnom FOAMFESTu
foto: Marko Edge
Šta nas očekuje na jubilarnom FOAMFESTu

Krajem ovog meseca u Rumi

I ove godine vlada veliko interesovanje za festival pene, a mi vam otkrivamo deo programa njegovog desetog izdanja!
 
Festival u Rumi već deset godina ispunjava svoje kapacitete. Stekao je vernu publiku, a svake godine neko po prvi put odlazi i oduševlja se konceptom, kao i nivoom organizacije. Za manje od tri nedelje, održaće se novi, jubilarni FOAMFEST! Najavljuje se puno iznenađenja, ali se zna i dobar deo lajnapa.
 
Sasvim fino sastavljen program ove godine! Ide se od momka koji pušta pravu festivalsku “cutting-edge bass-heavy” muziku, preko dvojca koji je debitovao u Rumi (a sada ima pogršku veterana kao što je Fedde Le Grand) i vlasnice najpopularnije RnB veče u Beogradu, do nove domaće pevačice popularne muzike.
 
DJ Matroda, duo Vantiz, i novosadski Ra5tik su potvrđeni, kao i dve dame - Lena Glish i Lea Davogić. Nedavno je otkriveno da će na programu biti i Angellina, štićenica Ognjena Amidžića. Svi oni će nastupiti na za to specijalno izgrađenom festivalskom kompleksu u Rumi, na Sportskim terenima Breg.
 
Na klipu dole možete videti kako je izgledao FOAMFEST 9, a karte za predstojeći nabaviti preko ovog linka.
 
<iframe width="605" height="341 src=" https:="" www.youtube.com="" embed="" jstln-i2kui"="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen=""></iframe></span></div> <div>  </div> <div>  </div>
Ostavi
komentar

Povezano