Festivali

20.07.2015.

Srećan deveti rođendan, Lovefest! Lovefest 2014
foto: PR photo
Srećan deveti rođendan, Lovefest!

Kupite karte uz 40% popusta

19. jula 2007. je organizovan prvi Lovefest u Vrnjačkoj Banji. Za devet godina je festival od žurke za 500 ljudi porastao u jedan od najboljih Evropskih festivala koji gosti 60.000 posetilaca. Program Lovefesta je svake godine sve neveorvatniji pa su posetioci do sada imali priliku da u Vrnjačkoj Banji gledaju imena kao što su: Robert Hood, Marshal Jeferson, Kevin Saunderson, Jeff Mills, Kenny Larkin, Levon Vincent, Tama Sumo itd. 

Ove godine, na tri bine festivala će nastupati: DJ Qu, Blake Baxter, Juan Atkins, Booka Shade, James Zabiela, Fred P, Fedde Le Grand, Laibach, Eyesburn, Hladno Pivo, Artan Lili, Elemental i mnogi drugi. 

Specijalna ponuda povodom 9. rođendana je proglašena juče te će prvih 100 kupaca moći da karte kupi uz 40% popusta. Više informacija OVDE

Redovna cena trodnevne ulaznice za festival je 27 EUR (3.240 RSD), dok je cena jednodnevne karte 11 EUR (1.300 RSD). Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.  

 

Ostavi
komentar

Povezano