Festivali

03.08.2014.

Spremni za Lovefest? Love Fest 2013
foto: Lovefest PR photo
Spremni za Lovefest?

Idemo li u Vrnjačku Banju?

Osmi po redu Lovefest u Vrnjačkoj Banji ove godine se održava od 7. do 9. avgusta, a uzevši u obzir ovogodišnji lineup i očekivani broj posetilaca od 40 hiljadaLovefest će tek rasti i razvijati se!

Na festivalu u centralnoj Srbiji, koja će se po svemu sudeći naći na „must visit“ festivalskoj mapi Evrope, program će se odvijati na tri bine, a svaka od njih je posebno scenografski dizajnirana, da bude u skladu sa žanrom muzike koji se na njoj pušta. Posetioci jedva čekaju da vide Fire Stage na kojoj će ove godine nastupiti  Eric Prydz, Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Marko Nastići više od 30 izvođača iz zemlje i sveta! Čeka vas i Silent Disco Stage, koja je izdignuta 20 metara od zemlje, na kojoj će najveći fanovi piva na festivalu imati odličan pogled i doživeti nezaboravno iskustvo! Kompletan lineup na sve tri festivalske bine možete pogledati OVDE.

Kao i prošle godine, ove godine jedina valuta kojom možete plaćati na Heineken Lovefest-u su tokeni, koje ćete moći da kupite u Token kućicama, gde cena jedne table tokena iznosi 500 dinara

Cena ulaznice za sva tri dana festivala je 2 499 dinara, dok cena jednodnevne ulaznice iznosi 1 199 dinara. Karte za Heineken Lovefest možete kupiti putem prodajne mreže Eventim-a, kao i putem sajta lovefest.rs, a akcija “3+1”, gde za tri kupljene karte dobijete još jednu besplatno, i dalje traje!

Vidimo se na Lovefest-u!

Ostavi
komentar

Povezano