Festivali

09.08.2013.

Spremite se za najbolji Beer Fest do sada! Belgrade Beer Fest, iz vazduha
foto: PR Photo
Spremite se za najbolji Beer Fest do sada!

Pet dana vrhunskog muzičkog programa

Massimo Savić, Rambo Amadeus, Bad Copy, Riblja Čorba, Generacija 5, Dubioza Kolektiv, Bajaga i Instruktori, DLM i Dejan Cukić samo su deo fantastičnog line up-a predstojećeg, desetog po redu Belgrade Beer festa koji će ove godine trajati punih pet dana, od 14. do 18. avgusta.

Čuveni sastav Boney M, na čelu sa pevačicom Maizie Williams biće specijalni gost a njihov nastup je zakazan za poslednji dan, nedelju 18. avgust sa početkom od 21h. Verovali ili ne, ovaj čuveni sastav krenuo je sa radom davne 1975. godine a od tada su izdali osam studijskih albuma, prodali više od 150 miliona albuma i singlova širom sveta i postali jedan od najznačajnijih disco bendova svih vremena. Čak i oni rođeni posle 1980. dobro znaju da su upravo Boney M „krivci“ za mega hitove kao što su: „Rasputin“, „Rivers of Babylon“, „Sunny“, „One Way Ticket“ i „Daddy Cool“ a za nastup na Beer Festu, koji će ujedno biti njihov prvi nastup ikada u Srbiji, najavljuju da će svirati najveće hitove koje publika dobro zna.

Iako se mi bavimo isključivo muzičkim temama, nemoguće je ne pomenuti vrhunsku organizaciju koja stoji iza najvećeg događaja ove vrste u Beogradu a u koju smo imali prilike da malo zavirimo na juče održanoj završnoj konferenciji za novinare. Na festivalu će ove godine biti predstavljeno neverovatnih 50 pivskih brendova, Velika Britanija će imati specijalizovan štand The GREAT British Pub, kompanija Heineken će u saradnji sa GSP-om Beograd besplatno prevoziti posetioce do ključnih tačaka u Beogradu a za bezbednost će se pobrinuti do sada rekordan broj pripadnika policije i obezbeđenja koji nam garantuju dobar provod i festival bez incidenata.

Podsećamo još jednom, ulaz na Beer Fest tokom svih pet festivalskih dana je potpuno slobodan! Ukoliko prethodnih godina niste posećivali ovu manifestaciju, ovoga puta to obavezno učinite i uverite se i sami zašto je više od 5,5 miliona ljudi posetilo Beer Fest u poslednjih 10 godina!

Mi ćemo vam i ovoga puta, dnevnim najavama i preporukama pomoći da vreme iskoristite što bolje i u skladu sa vašim muzičkim ukusom a vama preostaje da se dobro provedete.

Pijte odgovorno i vodite računa o živtnoj sredini!

Ostavi
komentar

Povezano