Festivali

29.11.2018.

Spasioci roka na narednom EXITu
foto: Youtube screenshot
Spasioci roka na narednom EXITu

Greta Van Fleet, najhvaljeniji mladi bend

Sigurno je da će biti puno EDM zvezda i ove godine, ali je interesatno da je EXIT pojačao svoj lajnap i veoma važnim rokerima. Pored toga što znamo da dolaze The Cure, sada su najavljeni i Greta Van Fleet, momci za koje kažu da su spasioci žanra. Neki ih čak najavljuju kao nove Led Zeppelin
 
"Prvi veliki bend generacije Z" je četvorka iz okoline Detroita za koju Elton John kaže da imaju energiju koja nije viđena u ovom veku. On u svojoj radijskoj emisiji rado pušta njihove pesme, a prošle nedelje je ih je uzbuđeno intervjuisao. 
 
I Robert Plant ih je hvalio, a najveće priznanje su rasprodate turneje i nastupi na ogromnim festivalima. Debi album našao se na prvom mestu Billboardove liste, očekivano. 
 
Na EXIT dolazi i Phil Anselmo, čuveni frontmen Pantere, jednog od najvećih metal bendova svih vremena, kao i operska metal diva Tarja Turunen, poznata po radu u kultnom nordijskom bendu Nightwish
 
Sviraće i engleski ska bend The Selecter, norveški metalci Arcturus, famozni britanski pankeri Peter and the Test Tube Babies, pioniri švedske metal scene Entombed A.D i kalifornijski hardcore veterani Total Chaos!
 
Ostavi
komentar

Povezano