Festivali

13.02.2015.

Southern Soul Festival ove godine od 25. do 28. juna Southern Soul
foto: PR Photo
Southern Soul Festival ove godine od 25. do 28. juna

Od danas u prodaji karte po specijalnim cenama

Southern Soul Festival Montenegro u svom trećem izdanju potvrđuje reputaciju najboljeg underground soul festivala u Evropi.

Soul, džez, fank, hip-hop, disko i haus muzika su ono po čemu se ovaj festival već svojim prvim izdanjem izdvojio iz mase mnogobrojnih evropskih festivala.

Fatima and The Eglo band, Romare, Dorian Concept, Matthew Halsall Quintet, Jeremy Underground, Alexander Nut I Max Graef, samo su neka od velikih imena koja su potvrđena za Southern Soul Festival 2015, koji će se održati od 25. do 28 juna, na jednoj od najlepših peščanih plaža na Jadranskoj obali – Velikoj plaži, na Copacabani, na prostoru Dolcinium Kite Club-a.

Southern Soul spada u takozvane boutique festivale koji se odlikuju intimnom atmosferom, pa će zahtevni putnici i ljubitelji muzike otkriti pravi letnji raj. Tri stejdža na prostoru Dolcinium Kite kluba na plaži Copacabana, sa odličnim programom, predstavljaju najpovoljniji i najudobniji festival ovog leta.

Fokus je svakako na četvorodnevnom programu, koji traje od podneva do zore, a gostima je na raposlaganju predivna plaža dugačka 13 km, koja nudi mnogo toga: od joge do odbojke na plaži, ali pre svega muzički program sastavljen od najfinijeg soula, džeza, fanka, hausa i diska. Ovo je festival koji svojim posetiocima nudi sve na jednom mestu, bez stresa da će propustiti žurke na brodu ili neki obavezan after party. Southern Soul je zapravo ultimativni after party. Gost prošlogodišnjeg izdanja Southern Soul festivala najbolje je opisao festival: “Dva stejdža na plaži uz treći, u vidu plažnog bara, čini ovo iskustvo za nijansu posebnijim, a samo po neki oskudno odeveni ljudi i atletski građeni surferi mogu da vam na tren skrenu pažnju s muzike’’.

Od danas (petak 13. februar) za Srbiju će biti u ponudi ograničena količina komplet karata sa specijalnim cenama od samo 34 eur, koja je značajno niža od cene samih pretprodajnih karata (koje su 49 eur), a kojih je ostalo još veoma malo. Nakon toga će u prodaju biti puštene regularne karte (64 eur).

Ostavi
komentar

Povezano