Festivali

03.06.2014.

Southern Soul Festival od 26. do 29. juna u Ulcinju Osunlade
foto: Lejla PR Photo
Southern Soul Festival od 26. do 29. juna u Ulcinju

More, sunce, pesak i preko 100 sati muzičkog programa

Drugi po redu Southern Soul festival se održava ove godine od 26. do 29. juna u klubu „D'olcinium Kite“ u Ulcinju, gde vas čeka nezaboravna atmosfera i dobri bitovi soula, funka, jazza, housea, discoa, hip-hopa i druge muzike!

U beogradskom baru „Leila“ je prošlog petka održana druga promotivna žurka ovog festivala nakojoj je specijalni gost bio poznati engleski DJ Patrick Forge , i ako je suditi po imenima koja dolaze – ovo je nešto što ćete pamtiti dok ste živi!

Omar HEX iz Japana, Kyodai, Andrew Ashong, Lea Lea, Anushka, Rick Wilhite  iz Detroita, nekrunisani kralj deep house svetske muzičke scene Osunlade, Gilles Peterson koji će nastupiti na plaži, Alex Barck, evropska DJ atrakcija Belgijanac Lefto, zatimtri britanske legende Patrick Forge, Kev Beadle i Dr Bob Jones, kao i  Simbad, Kutmah, Dom Servini, Bradley Zero iScrimshire su samo neka od imena koja će nastupiti na sve popularnijem festivalu!

Karte za sada možete nabaviti samo putem sajta southernsoulfestival.com, a redovna prodaja ulaznica kreće uskoro.

U skladu sa novonastalom situacijom u regionu, i Southern Soul festival se pridružuje humanitarnoj akciji, te će deo prihoda od prodatih ulaznica biti odvojen za ugrožene nedavnim poplavama u Srbiji, Hrvatskoj i BiH, a cena hrane i pića na samom festivalu biće snižene za 30% u odnosu na prošlu godinu! 

Ulaznice možete kupiti na web sajtu festivala ili u  Beogradu u Leila Records and Books (Kralja Petra 41).

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar

Povezano