Festivali

27.04.2015.

Southern Soul Festival: finalna lista izvođača DJ Spinna
foto: PR Photo
Southern Soul Festival: finalna lista izvođača

Treće izdanje SSF-a puni Veliku plažu u Ulcinju sadržajem iz raja

Započnite letnju festivalsku sezonu na Southern Soul Festivalu koji će se treću godinu za redom odigrati na Velikoj plaži u Ulcinju. Pored potpuno drugačije atmosfere okrenute prirodi i pitomijim zvucima, crnogorski festival nudi i ozbiljan lineup. Od 25. do 28. juna 2015. godine, po čuvenom ulcinjskom pesku će plesati zaljubljenici u soul, jazz, disco i house. Dolcinium Kite Club će i ove godine biti domaćin festival sa tri stejdža.

Organizatori, pored šest live nastupa (Jarrod Lawson, BADBADNOTGOOD, Fatima and the Eglo Live Band, Dorian Concept, Matthew Halsall Quintet, The Elliptics i Vanessa Freeman), najavljuju i oko trideset DJ setova (Spinna, Nature, Jeremy Underground, Romare, Patrick Forge, Mr Mendel, Jamie 3:26, Max Graef...) kao i poslednji dodatak line-up-u koji čine nadaleko čuveni poznavalac muzike okrenut eklektičkim setovima Gilles Peterson, resident klubova u Njujorku i Čikagu, Ron Trent, predstavnici novog talasa house muzike, Detroit Swindle, japanski soulful DJ Shuya Okino, Red Reck’em iz Berlina, Zagepčanin sa internacionalnom karijerom Eddy Ramich, jazz enciklopedija u obliku čoveka, Željko Kerleta i mnogi drugi.

Early bird karte možete naći u veoma ograničenom broju u online prodaji. Za posetioce iz Ex-Yu regiona cena early bird karata je 49 eura. Sledeća cena pretprodajnih karata će inositi 59 eura dok će na ulazu u festival karte koštati 65 eura. U maju se očekuje i puštanje jednodnevnih karata u prodaju. Ukoliko rezervišete smeštaj preko organiztora festivala očekuju vas niže cene karata.

Za sve informacije posetite zvanični vebsajt festivala: www.southernsoulfestival.me

ili Facebook stranicu: https://www.facebook.com/SouthernSoulFestival

 

Ostavi
komentar

Povezano