Festivali

19.03.2015.

Serbia Wonderland: stiže i Paul Van Dyke Paul Van Dyke
foto: PR Photo
Serbia Wonderland: stiže i Paul Van Dyke

Jedan od najvećih DJ-eva na Kalemegdan Summer Festivalu

Čovek koga, pored Carla Coxa, smatraju najboljim DJ-em svih vremena, Paul Van Dyke, napraviće spektakl na Kalemegdan Summer Festivalu, u okviru Serbia Wonderlanda, 2. jula na terenima KK Partizana!

Berlinski producent je na samom vrhu već dve decenije, prodavši do sada preko 3,5 miliona albuma širom sveta i osvojivši brojne nagrade, među kojima su i Grammy i prestižna nagrada Berlina. Paul je do sada radio sa brojnim zvezdama kao što su Justin Timberlake, Madonna, U2, Depeche Mode i druge, a njegovi nastupi se dugo prepričavaju. On je jedini koji koji može da Central park u Njujorku jedno godišnje, sasvim sam, pretvori u Open Air festival, a na nastupu u Riu de Žaneiru slušalo ga je preko milion ljudi! Njegovi setovi su sami po sebi spektakli, jer Van Dyke koristi veliki broj instrumenata i mašina, više nego bilo koji DJ!

Zbog dolaska legendarnog umetnika, termin festivala pomera se na 2. i 3.jul, a organizatori najavljuju uvođenje VIP terase, Fun Pit zone, proširenje festivala i brojna druga iznenađenja. Serbia Wonderland se ove godine održava na Beogradskoj Tvrđavi  u okviru Kalemegdan Summer Festa. Karte za Open Air 2015 mogu se naći u prodaji po ceni od 2000 RSD, za oba dana trajanja festival.

Kalemegdan Summer Festival, pored Serbia Wonderlanda, obuhvata jos dva velika događaja- Happy Life, 06. juna na kome nastupa čuveni Sharam i Tropical Inn, 28. avgusta, za koji su najavljena dva velika tech-house imena . Beogradska tvrđava omogućila je specijalnu cenu karte za prvih 1000 posetilaca, koji ce svoje pakete karata moći da kupe po ceni od samo 2500 RSD, za sva tri velika događaja.

Ostavi
komentar

Povezano