Festivali

17.01.2014.

Serbia Wonderland: Poglavlje dva 14. februara Serbia Wonderland
foto: PR Photo
Serbia Wonderland: Poglavlje dva 14. februara

Četiri svetska DJ-a u „Zemlji čuda“!

Za manje od mesec dana ljubitelji EDM scene i trance zvuka će imati priliku da dožive spektakl na trećoj po redu „Serbia Wonderland“ žurki!

Posetioci će moći da uživaju uz setove četiri velika imena – prvo, tu će biti Aly & Filu, koji se trenutno nalaze na 20. mestu prestižne Top 100 liste najboljih DJ-eva sveta „DJ Mag“-a, a kao drugi headliner nastupiće Andrew Rayel iz Moldavije, koga mnogi smatraju naslednikom Armin-a van Buuren-a! Treće veliko ime, prepoznatljivo po svom „old school“ trance zvuku je Simon Patterson, a tu će biti i „komšija“ DJ Beltek iz Slovenije, perspektivni DJ i producent, koji je svoj talenat do sada pokazao na mnogim festivalima širom sveta, između ostalog i na prestižnom Ultra Music festivalu.

Prva dva spektakla Serbia Wonderland-a posetilo je preko 10 hiljada ljudi, a „Poglavlje dva – Vatreno nebo“ je ujedno i zagrevka za veliki „Open Air Festival 2014“, koji organizatori uveliko spremaju!

Ulaznice za predstojeći Serbia Wonderland mogu se naći na blagajnama Eventim-a i u prostorijama Jungle Tribe-a, po ceni od 1300 dinara, koja važi do 1. februara!

Vidimo se!

Ostavi
komentar