Festivali

02.10.2013.

Serbia Wonderland Festival 12.10. DJ Omnia
foto: Wonderland PR Photo
Serbia Wonderland Festival 12.10.

Nova Lokacija je Beogradski Sajam HALA 5

Do koje mere je poraslo interesovanje za festival Serbia Wonderland jasno vam iz informacije da karata više nema a da su organizatori otvorili listu čekanja za novi kontigent karata! 

I to nije kraj – zbog ogromnog interesovanja publike u toku je proširenje događaja, odnosno izmeštanje festivala na drugu lokaciju - Beogradski Sajam HALA 5.

Ako ste propustili da se informišete o ovom događaju evo ukratko o čemu se radi: po prvi put na našim prostorima, u organizaciji Jungle Tribe-a, sprema se spektakularan festival sa originalnom scenografijom. Likovi iz bajki, čarobnjaci iz dalekih zemalja i najlepše filmske priče oživeće prostor, kako je prvobitno planirano, KPGT-a (uskoro ćemo znati gde se festival izmešta) i povešće vas u čarobnu noć. Za ovaj audio vizuelni spektakl, organizatori su spremili dva stejdža, chill zonu sa nargilama, body art zonu, mirisne štapiće, kostimirane animatore sa motivima iz bajki, slow motion hodače, drvo znanja, mnoštvo zvezda i puno florescentnih detalja... A sve to se dešava 12. oktobra.

Kao hedlajneri nastupiti DJ Omnia i Sied Van Riel, uz mnoštvo domaćih afirmisanih i neafirmisanih DJ-eva i producenata.

DJ Omina je ukrajinski superstar, mladi DJ i producent i trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih DJ-eva iz Armadine postave. Internacinalnu karijeru je započeo pre tri godine i od tada se penje ka vrhu neverovatnom brzinom uz podršku velikih imena kao što su Armin Van Bjuren i Markus Šulc. Njegov zvuk je za kratko vreme postao prepoznatljiv u celom svetu, a singlovi koje je izbacio u 2012. godini su vrteli najbolji svetski DJ-evi. Na festivalu Serbia Wonderland biće jedan od hedlajnera i nastupiće na Miracle stejdžu.

Sied van Riel je inovativni holandski DJ i producent koji publici Wonderland Festivala obećava uzbudljivo trens putovanje. U pitanju je umetnik koji je 2007. kao deo Spinnin ekipe zaljuljao plesne podijume hitovima kao što su "Changing Places", "Sigh" i "What You Want". DJ Magazin ga je 2008. ocenio kao "sledeću veliku stvar koja će protresti trens scenu", a Trackitdown.net mu dodelio nagradu "Best New Face" trensa. Danas iza sebe ima više od 30 hit singlova i reputaciju partimejkera koji zna da razmrda i najzahtevniju publiku.

Šta je potrebno da uradite da bi ste obezbedili karte?!

Dođite u Jungle Tribe, Njegoševa 31v, ili pozovite brojeve 011-2433747 ili 011-2400213 ili pošaljite mail na info@serbiawonderland.com. Potom uplatite 1100 dinara za koje ćete dobiti vaučer koji ćete menjati za ulaznice.

Ostavi
komentar