Festivali

17.03.2015.

Serbia Wonderland: dolaze Orjan Nilsen i Marlo Marlo
foto: PR Photo
Serbia Wonderland: dolaze Orjan Nilsen i Marlo

Još sjajnih izvođača na Kalemegdan Summer Festivalu

Sada već sigurno znate da je Kalemegdan mesto koje morate posetiti ovog leta – tokom juna, jula i avgusta održava se Kalemegdan Summer Festival, koji će okupiti sjajne izvođače iz EDM sveta, kao i ljubitelje dobre i energične zabave!

Julski deo festivala je Serbian Wonderland, koji se održava 3. i 4. jula – tada nas očekuju nastupi Orjana Nilsena i Marloa, dve velike zvezde EDM scene.

Norvežanin Orjan Nilsen je publiku zadobio hitom „Red Woods“ iz 2006. godine, i od tada niže uspehe, pogotovo od 2012. kada je krenuo da sarađuje sa legendarnim Arminom van Buurenom. Sa njim je izbacio numeru „Belter“, posle čega su usledili svetski poznati „In My Opinion“, „Endymion“, „Copperfield“, „Filthy Fandango“ i druge.

Marlo je napravio proboj himnom Boom Festivala, uz pomoć pomenutog Van Buurena, koji je pustio njegovu traku pred 10 hiljada ljudi na ovom festivalu. Gotovo da nema kutka planete gde Marlo nije nastupao – Holandija, Južna Koreja, London, Ibica su samo neki od njih, a ove godine imaćemo prilike da ga čujemo i u Beogradu.

Open Air2015. održavaće se 3. i 4. jula, na terenima K.K. Partizana na Beogradskoj Tvrđavi, a u prodaji se mogu naći karte po ceni od 2.000 dinara, za oba dana festival. Paket karata za sva tri velika dogadjaja u sklopu Kalemegdan Summer Festivala, medju kojima su pored Serbia Wonderland-a , Happy Life, gde će nastupati legendarni Sharam i Tropical Inn, može se naći po ceni od 2.500 dinara, što je specijalna cena koju je Beogradska tvrdjava obezbedila samo za 1.000 najbržih. Karte su u prodaji na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49).

 

Ostavi
komentar

Povezano