Festivali

19.09.2013.

Selah Sue, Nina Nesbitt i SevdahBABY zajedno na Vibes festivalu Selah Sue
foto: Kombank Arena PR Photo
Selah Sue, Nina Nesbitt i SevdahBABY zajedno na Vibes festivalu

Večeras! (ponedeljak, 23. septembar)

Selah Sue će u ponedeljak, 23. septembra, po prvi put nastupiti u Beogradu, u okviru novog festivala Vibes, u Kombank Areni.
 
Tim povodom, Selah je snimila pozdrav za publiku u Srbiji koji možete pogledati na linku niže.
 
Ona u Beograd dolazi sa petočlanim bendom na dan koncerta i nije imala posebnih zahteva od organizatora. Obećala je puno plesa i po neku suzu: “Nikada nisam bila u vašoj zemlji i zaista ne znam šta da očekujem. Uvek uživam kada posećujem neku zemlju po prvi put, to je posebno iskustvo. Daću sve od sebe na sceni kako bih uspostavila odgovarajuću energiju. Neki delovi koncerta će biti duboki i emotivni, drugi veoma sirovi uz mnogo ritma. Publika će pevati, plesati, rasplakaću vašu Arenu, ukratko rečeno -  očekuje vas jedan emotivni put.”
 
Pored glavne zvezde Selah Sue, na festivalu će nastupiti i Nina Nesbitt koju znate po njenom mega hitu “Stay Out”. Domaća podrška gošćama iz inostranstva biće jedan od trenutno najpopularnijih domaćih bendova SevdahBABY
 
Ulaz na festival je besplatan za sve đake osnovnih i srednjih škola kao i za studente. Besplatne ulaznice se preuzimaju na svim prodajnim mestima CS Eventima uz važeću đačku knjižicu ili index na uvid. Takođe, uz prethodno podignutu ulaznicu, obavezno je na ulazu u Kombank Arenu, 23. septembra, pokazati važeće đačke ili studentske legitimacije (knjižice, index).
 
Za sve ostale posetioce, važi jedinstvena cena ulaznica od 1950 dinara ko se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova Kombank Arene i EVENTIM-a.
 
Ostavi
komentar

Povezano