Festivali

17.07.2014.

Sea Dance: EXAMPLE sinoć zapalio glavnu binu Sea Dance festival, plaža
foto: EXIT PR Photo
Sea Dance: EXAMPLE sinoć zapalio glavnu binu

Večeras Underworld!

Drugi dan Sea Dance Festivala koncerte na Jazu je posetilo više od 25 hiljada ljudi!

Zvezda večeri svakako je bio Elliot John Gleave aka EXAMPLE, tekstopisac, pevač i reper, jedan od najpopularnijih izvođača britanske scene, ali i jedan od retkih elektronskih producenata koji rasprodaje muzičke arene! Pun Main stage skakao je uz njegov energični nastup koji se završio izvođenjem mega hita "Change the way you kiss me" uz horsko pevanje i eksploziju pozitivne energije u publici. Binu je prethodno zagrejao energični nastup Lollobridgida i majstori žestokog zvuka Eyesburn. Who See i Bad Copy su doveli atmosferu do usijanja odbijajući da siđu sa scene kad je to bilo predviđeno, a Kiril Djajkovski Feat TK Wonder oduševio je posetioce svojim autentičnim etno drum'n'bass zvukom, koji je bio posebno zanimljiv stranim posetiocima. (pogledajte na linku niže).

Ono što nas večeras očekuje na morskom izdanju EXITa je svakako nastup  pionira i najznačajnijeg sastava u istoriji elektronske muzike i neprevaziđenih vladara plesnih podijuma širom sveta, britanskog sastava Underworld!

Njima će se na glavnoj bini pridružiti Juan Atkins, Tara McDonald, Mark Knight, kao i Darkwood Dub, Urban&4 i Autogeni trening. Na sjajnim žurkama Dance Paradise bine očekuje nas Mark Knight Special Daily Set, Patife i mnogi drugi.

Najbolja žurka na jadranskoj obali se nastavlja! Vidimo se i večeras na velikoj završnici EXIT avanture!

Ostavi
komentar