Festivali

10.02.2015.

Rudimental ove godine na Sea Dance Festivalu Sea Dance festival 2015
Rudimental ove godine na Sea Dance Festivalu

Nakon tvrđave, jedan od najpopularnijih sastava današnjice i na Jazu

Jedan od najpopularnijih sastava današnjice Rudimental i trenutno superaktuelni engleski duo Sigma, uz sve popularnijeg londonskog DJ-a Marka Wilkinsona, prvi su potvrđeni izvođači glavne bine ovogodišnjeg Sea Dance festivala na Jazu.

Najbolji evropski festival do 40.000 posetilaca dnevno, smešten pored Budve, na jednoj od najlepših plaža Jadrana, ove godine biće održan od 16. do 18. jula kao morski deo Exit Avanture. Prva tri, od mnogih drugih, jednako aktuelnih imena, koja će ove godine obeležiti Sea Dance festival, samo su deo inovacija koje na Jazu očekuju brojne posetioce iz raznih delova sveta.

Ulaznice se prodaju po cenama od 5990 za Exit festival, te 3990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture od Petrovaradina do Jaza, može se nabaviti za samo 6990 dinara putem sajta www.exitfest.org. Za sve koji žele da pored ulaznica na vreme osiguraju prevoz i smeštaj na oba festivala, paketi se mogu pronaći na sajtu www.exittrip.org, zvaničnoj turističkoj agenciji Exit-a.

Ostavi
komentar