Festivali

10.06.2016.

Ritam Nereda dolazi na LAKE FEST! Ritam Nereda
foto: Bojan Hohnjec
Ritam Nereda dolazi na LAKE FEST!

Nakon četiri godine nastupaju u Nikšiću

Još uvek se prepričava njihov nastup iz 2012-te godine na Lake Festu. Poslednji album „To Nisi Ti“ bio je jedan od onih koji razdvaja more među fanovima. Sviđao li vam se album ili ne, ne možete poreći koliko su njihove svirke čvrste, brze i energične sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom.

Na ovogodišnjem festivalu potvrdio je i nastup nikšićki punk bend Punkreas. Momci su u svojoj karijeri nastupali u svim zemljama bivše Juge a prošle godine su nastupali zajedno sa The Prodigy-em. Posle albuma „Majmunska Posla“ iz 2014-te nisu izbacivali ništa novo ali nam uskoro obećavaju novi materijal.

Lake Fest će trajati od 11. do 14. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Za sada su potvrđeni nastupi Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Winetous – Sextet, Bajaga i Instruktori, Kerber, Yu Grupa, TBF i Sivilo.

Cena karte i dalje iznosi 10 eura za jedno veče i 25 eura za sve četiri večeri. Prvi dan festivala je posvećen Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti i ulaz je besplatan.

Ostavi
komentar